غذاهای رژیمی بدون قند: آبنباتهای بدون قند، شربتها، پودینگها، شیرینکنندهها، دسرها و…
در هر حال، صرفنظر از دلایلی که برای توقف رژیم کتوژنیک دارید، مصرف مجدد کربوهیدراتها پس از رژیم، عواقبی را به همراه خواهد داشت.
برای اینکه بدانید کدام میوهها را میتوانید در رژیم کتوی خود استفاده کنید، میتوانید از اینفوگرافی زیر جهت راهنما استفاده کنید.
به طور کلی مصرف میوهها و سبزیجات کم کربوهیدرات در رژیم کتو مجازند، اما به اندازهی تعیین شده. این موارد شامل میوهها و سبزیجات زیر میباشند:
در این رژیم شما ۷۵ درصد از کالریها را با چربی، ۵ درصد را با کربوهیدرات و ۲۰ درصد را با پروتئین تامین میکنید.
در هنگام خروج از کتو ممکن است موارد زیر اتفاق بیفتد که با آگاهی از آنها میتوانید اثراتشان را کنترل کنید.
به طور کلی توصیه میشود برای گرفتن چنین رژیمهایی باید با پزشک مشورت کرد.
بوی بد نفس در رژیم کتوژنیک موقتی است و بعد از چند روز اول از بین میرود. برای به حداقل خیارشور در رژیم کتوژنیک رساندن این مشکل میتوانید از نکات زیر بهره ببرید:
از آنجایی که در رژیم کتو تعدادی از غذاها حذف میشوند، ایده خوبی است که برخی مکملها را همراه با آن مصرف کنید. ناگفته نماند برخی از مکملها میتوانند به رژیمگیرندگان کمک کنند تا اثرات نامطلوب جانبی رژیم کتو را کاهش دهند و حتی عملکرد ورزشی را هنگام تمرین با رژیم کمکربوهیدرات افزایش دهند. این مکملها شامل موارد زیر میشوند:
اگر شما یکی از افراد خوش شانسی هستید که با رژیم کتو، موفق به کاهش وزن شدهاید به شما تبریک میگوییم. از آنجایی که کتو یک رژیم غذایی محدودکننده از نظر کربوهیدرات است، متاسفانه بسیاری از افراد پس از قطع آن، وزن اضافه میکنند.
با این حال، رژیم غذایی کتو در نهایت به دلیل معرفی درمانهای ضدتشنج جدید تا حد زیادی کنار گذاشته شد، اما همچنان بهویژه برای کودکان مبتلابه صرع، رژیم کتوژنیک بهعنوان تکنیکی برای مدیریت این بیماری استفاده میشود.
اگر بدنساز هستید، این رژیم به شما امکان میدهد کربوهیدراتها را در حین تمرین به برنامه غذایی خود اضافه کنید.
غذاهایی که کربوهیدرات زیادی دارند در این فهرست نام بردهایم:
زیتون، آووکادو، کدو، اسفناج، گل کلم، بادمجان و … گزینههای خوبی هستند.